Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
1216
Hány 6-tal osztható szám található 1000 és 2000 között?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az első 1002 az utolsó 1998.
1998=1002+(n-1)×6
996=(n-1)×6
166=n-1
N=167 db ilyen szám van.
1