Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
441
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Azok a számok oszthatók 3-mal, amelyeknek a számjegyeinek összege is osztható 3-mal. Tehát 23 + X osztható 3-mal: X₁ = 1, X₂ = 4, és X₃ = 7 állhatnak a szám végén.

Peti barátjának nem lehet igaza, mivel a telefonszám végén nem állhat 0.
1