Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lehet hogy hülye kérdés ,de menyi ezeknek a hátványoknak a végeredménye ?

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
1¹⁰⁰⁰ = 1 vagy 1000

1¹⁰ = 1 vagy 10 ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
...........
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
6² × 1¹⁰ =
0

mind a kettő 1-gyel egyenlő, mert akárhányszor szorzod össze az egyet önmagával mindig 1-gyet kapsz
1