Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pls! Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
400
Valaki tudna segíteni? Sürgős! Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1. sor: c=10,29 cm béta=90 gamma=20
2. sor: 8,94 m alfa, béta = nemtudom
3. sor: b=13,41 dm béta=90 gamma=25
0

A szinusz tételt kell ismételgetni.
Két oldal úgy aránylik egymáshoz, mint a szemközti szögek szinusza.
Módosítva: 5 éve
0