Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Irodalom! Beadando

155
Kérem segítsen valaki aki jól megtudná irni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Irodalom

Válaszok

2
Azért hogy segíthess másokon, mint én.

Módosítva: 3 éve
-2

Szia! 3-szor láttam a kérdést, szóval megpróbáltam valami normálisat összehozni. Az eleje után egész jól sikerült folytatni, az már könnyebb volt, egészen a végéig, hogy meglegyen a jellő szó-mennyiség.
Ezt sikerült kihozni, remélem valamit segít:
(A kérdőjelek azért vannak, mert nem tudom, hogy így lehet-e hívni őket, a zárójeles kérdésre meg nem tudtam a válszt.)

Szerintem nagyon hasznos a diákmunka mind a diákok, mind a foglalkoztatók (?) részéről. Nekem is volt már lehetőségem kipróbálni magam egy óvodában, ahol gyerekekkel foglalkozhattam (mennyi ideig?). A helyi önkörmányzat nagy segítégemre volt ebben a felejthetetlen élményben. Az ovisok nagyon kedvesek és barátságosak voltak, örülök, hogy ezt is volt lehetőségem kipróbálni. A jövőben is szívesen veszek majd részt hasonló programokban, ha adódik rá esélyem. Ki szerettem volna próbálni, hogy mire vagyok képes, milyen olyan gyerekekkel foglalkozni, akiket ez előtt nem ismertem? Ekkor láttam ezt a lehetőséget és megfelelő alkalomnak gondoltam a saját magamnak való bizonyításra.
Az első cikk állításaival teljesen egyetértek. A legnagyobb előnye szerintem az, hogy több mindenbe beleshetünk, s ezek segítségével könnyebben tudunk majd munkát keresni, találni. Remek ötletnek tartom, mert ez alatt a tapasztalat szerzés alatt rengeteg új embert ismerhetünk meg, új barátságokat köthetünk, elkezdhetünk saját magunk is pénzt keresni és akár jövőbeli munkahelyünket is megtalálhatjuk.
A cégek (?) kevesebb pénzért találnak fiatalabb dolgozókat, igaz rövidebb időre is, de mindig jönnek új diákok, kik átveszik az előzőek helyét. Később, felnőttként ha esetleg visszatérünk hozzájuk, akkor már tapasztaltan kezdjük el a munkát, s nem kell annyi időt szánni a tanulásra. Találkozás egy régi ismerőssel, visszatérni egy rég nem látott helyre mindig nagyobb öröm, mint egy újat megismerni. Egy hely, ahol régen dolgoztunk, emberek között, akiket régről ismerünk, szerintem sokkal nyugodtabb érzések és gondolatok fognak el mindenkit.
1