Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan

Főoldal » Középiskola » Matematika
293
Kérlek segítsetek..
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
0

Hm...
0

Két megjegyzés
1.) A 11. feladat megoldásai szép egész számok. (Befogó tétel)
2.) A 12. feladatban
sinα = 6/(4√5) = 0,67082 --> α = 42,13
Emiatt a további értékek rosszak, beleértve a végeredményt is.
0