Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika összefoglalás 6.

Főoldal » Középiskola » Fizika
391
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

s=100km
t=80 perc=4/3 óra
v(ahhoz hogy odaérjen)=75 km/h-nak kell lennie
25 perc alatt ezzel megtett 18,75 km-t

5 perc visszafele 75-tel, 6,25 km-t tesz meg, uána meg kell tennie 87,5 km-t a maradék 50 percben,
v(miután felvette a csomagot)=87,5/(5/6)=105 km/h val kell mennie ehhez,

v(átlagsebesség)= s(összes)/t(összes)=112,5 km/ (8/6)=84,375 km/h val kell tovább mennie

a grafikonokhoz nincs nálam semmi amivel le tudnám fotózni, ha akarod megcsinálom paintbe de az nem lesz olyan jó
1