Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebrai egyenletek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
804
A következő képletből egyenletrendezéssel fejezd ki a képlet mellé írt változót !

T=a+c/2*m ; c=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szorzol 2-vel, osztasz m-mel és kivonsz a-t:

2*T/m - a = c
Módosítva: 9 éve
0