Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segitsetek. NAGYON SÜRGŐS

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
278
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
4(2x-4)/20-5(x-1)/20=1 /*20
4(2x-4)-5(x-1)=20
8x-16-5x+5=20
3x-11=20 /+11
3x=31 /:3
X=10,3 (végtelen)
0