Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tud valaki segíteni kémiából?

Főoldal » Középiskola » Kémia
618
Számítsd ki az etán tömegszázalékos összetételét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!

etán: C₂H₆
M(C₂H₆)=30 g/mol
H: 6/30*100=20%
C:24/30*100=80%

Kérdésed van, nyugodtan irj.

-S.R.
1