Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos matek feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
339
Sziasztok! Tudnátok az alábbi feladat megoldásában? Köszönöm!
A=-3*2:(-10)*10²
B=3/10:1/100*(-16/8)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`A=-3*2:(-10)*10^2 = (-6) : (-10) · 10^2 = 0.6 · 10^2 = 60`

`B=3/10:1/100*(-16/8) = 30 · (-16/8) = - 480/8 = -60`
0