Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
378
Segitsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Az arány `(a/b = 3 /4)` alapján: `a = (3b)/4` és `b =( 4a)/3`
Első sor: `6, 18, 6/5, 3/5, 0.9, 0.75, 17, 7.5, 3/5`
Második sor: `8, 24, 8/5, 0.8, 1.2, 1, 68/3, 10, 4/5`
0

Az arány (ab=34) alapján: a=3b4 és b=4a3
Első sor: 6,18,65,35,0.9,0.75,17,7.5,35
Második sor: 8,24,85,0.8,1.2,1,683,10,45
0