Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitsetek legyszi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
313
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
8*6=48 parkoló van összesen.
Ebből 30 foglalt, 18 szabad.
48 a 100%-a. /:100
0,48 az 1%. /*37,5
18=37,5%

48/100*37,5=37,5%

37,5 -öt kell írnia.
0