Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
414
A képen látható táblázatból csak az első, a második és az utolsó sor a házi.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Alkotó kiszámítása: `a = sqrt(m^2 + r^2)` Alkotó kiszámítása:
Térfogat kiszámítása: `V = 1/3 pi m r^2`
Felszín kiszámítása: `A = T_a + T_p = pi r^2 + pi r a`

Első sor: `r = 6cm, \ m = 10cm, \ a = 11.66cm, \ A = 332.92cm^2, \ V = 376.99cm^3`
Második sor: `r = 22.36cm, \ m = 20cm, \ a = 30cm, \ A = 3678.24cm^2, \ V = 10471.98cm^3`
Utolsó sor: `r = 8cm, \ m = 6cm, \ a = 10cm, \ A = 452.38cm^2, \ V = 402.12cm^3`
1