Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Km/h számolás

Főoldal » Középiskola » Matematika
324
légyszíves segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
(y-1)×((480/y)+24)=480 km
24 y²-24y-480=0
y²-y-20=0
y=5 és -4 de csak az 5 a helyes
Így a sebességük: 96 km/h és 120 km/h
1