Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS kérlek segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
364
Sziasztok ebben tudna segíteni valaki nekem? Csatoltam fotót. Nagyon surgos lenne! Előre is köszönöm annak aki segít!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szinusztétel
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
sinβ/sinα=b/a
sin70,15°/sin43,85°=b/12
b=16,30 cm
0