Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pitagorasz tétel

Főoldal » Általános iskola » Matematika
275
Fontos!! Csatoltam képeket.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2. feladat
1. téglalap: 22 kisnégyzet
2. téglalap: 16,5 kisnégyzet

3. feladat
√ 80 =8,94 cm
19,3 cm

5. feladat
1,4 méterre kell állítani a létrát

6. feladat
K=12,5+2,5+14,5+10+2+3,5=45 cm a kerülete
T=96 cm²
0