Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1015
Mekkora az M=6 cm magas egyenes hasáb felszíne és térfogata, ha az alapja paralelogamma, melynek oldalai a=4 cm, b=6cm, és az a oldalhoz tartozó magassága ma=5cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet :) A megoldásokat kiemeltem ;) Remélem jó
0