Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
289
Egy háromszögben a=10, b=5, ß=20 fok
Mekkorák a háromszög szögei és harmadik oldala?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, feladat, sos, segítség, dolgozat, házifeladat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
1