Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika! S.O.S!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
953
Egy rombusz átlói e=,8 cm, f=6,4 cm. Határozd meg a rombusz oldalainak hosszát! Kerületét és területét! Mekkora a rombusz magassága? S.O.S!!! Előre is köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
T = 25, 6
K= 20, 49
0

0

Tessék :) Remélem megfelel ;)
0