Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Két kor kölcsönös helyzete.

Főoldal » Középiskola » Matematika
312
2) Rajzoljatok két C ( O.r ) és C (O' .r') belső kört. Ha r=6 cm .r' =2cm és OO'=1cm. Határozd meg az AB szakaszt hosszat .ahol {A} =OO'∩C (O. r ) és {B} =OO' ∩ C(O.r ') úgy. hogy az O' és B pontok az OA szakaszon legyenek .Hatarozd meg a C (O' .r' ) kör egy erintejonek a C (O,r) körhöz viszonyítót helyzetet .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segitseget kerek. Köszönőm
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Segitseget kerek .köszönő
0