Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS nagyon sürgős!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
283
Valaki tudna segíteni nagyon fontos lenne (csatolom a képet) (a számítás is kéne) Előre köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
80·(x-15)=60x ahol x a lassabb menetideje. x=60. A lassabb 60 perc alatt a gyorsabb 45 perc alatt teszi meg 3600 méteres utat.

60·(x-1,5)=45·x amiből x=6 óra. A lassabb 6 óra a gyorsabb 4,5 óra alatt teszi meg a 270 km-es távot.
-1