Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
410
Csatolom a képet nagyon fontos holnapra kell
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, matek, sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 50+60+40=150
b) Az A üzletben, mert A=70+50+30=150, B=50+60+50=160, C=80+40+70=190
c) Összesen= 150+160+190=500 ember vette igénybe
Ebből 30+50+70=150 volt gyerek
500*0,30=30%-a volt gyerek
0