Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell kiszámítani itt az eredő ellenálást?

Főoldal » Középiskola » Fizika
428
Mindkét kapcsoló zárt állapotban van. R1=10, R2=20, R3=30 ohm? A táp, 12 voltos. 10.es fizika tankönyv, 10-11. Osztály NT-17205 kiadás, 77. Oldal jobb oszlop ban lévő ábra.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Fizika, beadandó, ellenálás, ohm, feszültség, kapcsolási rajz, sos
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

3
0

Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0