Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Milyen a fizika?

377
Kedves középiskolások! Én arra lennék kíváncsi milyen a fizika a gimnáziumba? Mert nagyon sokan azt mondják, hogy nagyon nehéz. Engem tovább tanulás szempontjából érdekel. Előre is köszönöm a választ.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

3
Ez függ a gimnázium erősségétől, és a tanártól is, ha szárazon adja, nehéz, nekem nem az, nem a legkönnyebb, de ha a matek jól megy, szövegértés is, meg tanulsz, akkor nem lesz gond
0

Igen, ez nagyban függ a leadott anyag mennyiségétől és minőségétől, a tanár hozzáállásától, illetve hogy neked mennyire mennek az ilyen típusú dolgok, meg hogy mennyire érdekel.

A neten nagyon sok helyen megtalálhatóak a középiskolás követelmények, érdemes azokat nézegetni, úgy te is képet kapsz arról, hogy mit fogtok tanulni.
0

Attól függ,hogy nézzük ;) Ha egy tanár csak bemegy,oda löki az anyagot és nem magyaráz semmit vagy ha magyaráz de csak mégjobban összezavar,akkor nem sokat érsz vele.Valamint függ a tanár szigorától is,ha elenged mindent és nincs szigor akkor senki nem tanul..De legfőképpen TŐLED függ.Mert nem mindegy,hogy hogyan állsz hozzá a tanuláshoz: ‚‚már csak 2 órám van megtanulni,ugysem sikerül,hagyjuk’’ vagy ‚‚még van 2 teljes órám tanulni,sima ügy,menni fog’’.
Kérdezd ki a szüleidet és a barátaidat,de ne hagyd hogy befolyásoljanak,ha bizol magadban és a képességeidben,minden lehetséges :)) Ha úgy érzed,hogy képes vagy rá,akkor kit érdekel a negatív vélemény?
0