Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség

Főoldal » Általános iskola » Fizika
378
A 2-es feladat megoldasara lenne szükségem,kérem szépen.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Igen, alkalmazható, máshogyan nem is lenne megoldható!
R=10kΩ=10000Ω
U=20V
I=U/R=20/10000=0,002A=2mA
1