Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség

Főoldal » Általános iskola » Fizika
361
Az 1-es feladat megoldasa kérem,segítség
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Ohm-törvénye: R = U/I
U = 220 V
I = 0,45 A
R = ?
-----------
R = U/I
R = 220 V/0,45 A
R = 488,89 Ω

Vagyis az ellenállás 488,89 Ω.
Módosítva: 5 éve
1