Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás

309
Légyszi lefordítanátok? Nagyon sürgős lenne!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
Biztos, hogy nem hibamentes, de tessék:

Batman Begins (Batman Kezdetek - de inkább hagyd az eredeti címet meg!)

Egy kalandfilm, melyet Chris Nolan rendezett. Christan Bale a főszereplő. Ő játssza (alakítja) a milliárdos Bruce Wayne-t, aki a Batman-né válik.

A film helyszíne Gotham City. Bruce fiatal fiúként szemtanúja a szülei meggyilkolásának. Évekkel később Bruce utazásba kezd, hogy mindent elfelejtsen. Azonban még mindig a bosszún gondolkodik. Amikor ellátogat Ázsiába, megtanul nindzsa módra harcolni. Ezután visszatér Gotham City-be, és elhatározza, hogy felveszi a harcot a bűnözéssel, egy rendőr (Gary Oldman), egy barát (Katie Holmes) valamint komornyikjának (Michael Cane) és egy feltalálónak (Morgan Freeman) a segítségével. Azonban Bruce szeretné álcázni magát. Ezért úgy határoz, hogy egy fekete denevérjelmezt visel. Miért egy denevérjelmezt? Hogy készült a batmobil? Jól nézd meg a filmet és választ kapsz ezekre a kérdésekre.

Az én véleményem szerint ez a film briliáns. A cselekmény nagyon érdekes, mivel elmagyarázza, hogy is kezdődött a Batman. A film tele van akciókkal és valósághű effektekkel.
Christian Bale fantasztikus! A jelmezek és betétdalok elképesztőek. A befejezés jó volt és én várom, hogy láthassam a következő Batman filmet. Ajánlom minden Batman rajongónak.
Módosítva: 7 éve
-1