Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
382
Kéne ebben a matematika háziban segítség?, a válaszokat előre is köszönöm!

1, 4,2x+4,2=3,2x+3,2
2, 1/2x + 7/5=3/4x + 1/2
3, 1/2 (4x+5) = 2x+5
4, 2(3x-6)< 5x-2
5, -3x+5(x-1) > 7x-5
6, 1/3x+4/3 < 8/5(x-1)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
csatoltam
1