Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek doga

Főoldal » Általános iskola » Matematika
385
Sziasztok!
Matekból online dogát írunk de a következő feladatot sose tudtam, légyszi segítsetek!
a(x)= x + 4
b(x)= -0,5x
c(x)= 2
Lineáris:
Elsőfokú:
Nulladfokú:
Egyenes arányosság:
Növekvő:
Csökkenő:
Konstans:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0