Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Másokfokú egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
709
határozza meg a következő másodfokú egyenlet megoldását a valós számok halamzán
21-7x+2²=6x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
21-7x+2²=6x
21-7x+4=6x
25-7x=6x /+7x
25=13x /:13
1,92≈x
Az egyenlet megoldása 1,92.
Módosítva: 5 éve
0