Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudnátok segiteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
343
Matek házimban tudnatok segiteni? (SOS!)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A kis négyzeteket 6 irányból kell megszámolni: elölről, hátulról, jobbról, balról, alulról, felülről.
a, 4+4+4+4+5+5=26 A=26*2*2=104cm2
b, 5+5+3+3+4+4=24 A=24*2*2=96cm2
c, 4+4+4+4+3+3=22 A=22*2*2=88cm2
Az a, esetben a legnagyobb a felszín!
Módosítva: 5 éve
0