Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki megoldaná? koszi

Főoldal » Középiskola » Matematika
338
1.) Vezesd vissza HEGYESSZÖGEK szögfüggvényeire a következő kifejezéseket:
a) sin 6358°=
b) cos 93406°=
c) tg 7835°=
2.) A mellékelt feladatlapról oldd meg a következő feladatokat:
11.2 abcd
11.4 abcd
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0