Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
375
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
1./a) 5/7 b) 2/7 c) 9/11 d) 3/11 e) 19/21 f) 11/21 g) 0/9=0 h) 10/10=1

2/
a) 3/3 + 2/3 = 5/3
b) 9/9 + 7/9 = 16/9
c) 18/18 + 11/18 + 8/18 = 37/18
d) 2/25 + 25/25 + 7/25 = 34/25
e) 51/30
f) 5/18
g) 6/15
h) 21/17

Kell a többi is? :)
0

3. feladat:
a.) 11/9-ed nagyobb 9/9-eddel, azaz 1 egésszel.
b.) 10/13 a nagyobb 3/13-addal
c.) 1 (egész) és 5/10 nagyobb mivel az 15/10 és ezért 4/10-el nagyobb
d.) 2 (egész) és 3/10 nagyobb mivel az 23/10 és ezért 4/10-el nagyobb

4. feladat:
a) 2/7-et
b) 4/7-et
c) 0-át
d) 16/-et

Írom a többit is! :)
0

5. feladat:
a) 4/10-el
b) 7/10-el
c) 3/5-el
d) 3/8-al

6. feladat:
a) háromszög: 7/8 négyzet: 2/8 karika: 5/8
b) háromszög: 7/7 négyzet: 4/7 karika: 3/7
c) háromszög: 14/9 négyzet: 5/9 karika: 9/9

7. feladat:
a) 9/15
b) 12/8
c) 8/9

Remélem érted, ha nem nyugodtan kérdezz! :)
0