Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok ! SOS! Lenne egy elég sürgős feladat ami gyorsulás kiszámításos. a válaszokat előre is nagyon köszönöm

Főoldal » Középiskola » Fizika
510
A trollibusz indulása után 1,5m/s(a négyzeten) állandó gyorsulással halad. Mennyi idő múlva lesz a sebessége 54 km/h
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sebesség, gyorsulás
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
v=54 km/h=15m/s
a=1,5m/s²
v=a·t⇒t=v/a=15/1,5=10s
0