Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

MÉRTANI SOROZAT

Főoldal » Középiskola » Matematika
656
a6=28, a8=7. Mennyi a q? Mennyi az első tagja és az első 6 tag összege?

Nekem q=0,5 lett, az a1=896 az S6 pedig 1568.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0