Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges feladat 2

Főoldal » Középiskola » Matematika
312
Ennek a feladatnak szeretném kérni a megoldását!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

15 tonna fehér nyersvasban 15*0,04=0,6 tonna szén van. A kedvező mennyiség 15*0,017=0,255 tonna szén lenne.
Tehát 0,6-0,255=0,345 tonna szenet kell kivonni a megadott mennyiségű fehér nyersvasból
0