Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
390

Valaki esetleg tudna küldeni linket a Sokszínű Matematika Feladatgyűjteményhez vagy lefotózni 3342-es feladatot ha megvan neki a könyv?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Szia! Hányadik osztályos kell?
0

Esetleg ez az?
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://crnl.hu/matt/matek/dokok/megold_11.pdf&ved=2ahUKEwjjwoiDuq_tAhWj-yoKHcGqBYIQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1NH7RT2Lu4GmkeXjGW2kyx

Most nézem, hogy ez a megoldás. Telefonon nekem nem engedi letöltebi, mert túl nagy. Ingyen nem találom a könyvet.
Módosítva: 5 éve
1