Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

9.-es matek nagyon sürgős!

Főoldal » Középiskola » Matematika
581
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
14:15-ig kéne
0

Ez 1-2feladat megoldása viszont nemtudom nekem dolgozatnak tűnik,ink ellenőrzésnek használd
1

13ban

y lehet 0 vagy 9.

14esben
b=0vagy5
ha b=0 akkor a=1,4,7
ha b=5 akkor a=2,5,8

15ben

lnko 180 pírmtényezős felbontásból
lkkt 166320
1