Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek segitseg

Főoldal » Általános iskola » Matematika
469
Kerlek segitsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) P=9/18=1/2=0,5=50%
b) P=11/18=0,611=61,1%
c) P=3/18=0,167=16,7%
d) P=15/18=5/6=0,833=83,3%
Módosítva: 5 éve
0