Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK HÁZI FONTOS KÖSZÖNÖM

Főoldal » Középiskola » Matematika
342
Matek házi SOS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a megoldóképletből ítélve az egyenleted az alábbi
0=2x^2+7x-4

ilyenkor
(-7+- 7*7-4*2*(-4) )/2*2
ebből
(-7+- 49+32 )/4
(-7+- 81 )/4
(-7+-9)/4)
ebből x1=1/2 x2=-4
Módosítva: 5 éve
0