Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS kérlek segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
529
Adott a háromszög a=13 cm, b=19 cm hosszúságú oldala és a β=71° szöge. Számítsuk ki a hiányzó adatait szinusztetel segítségével!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
háromszög
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0