Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

E-házizók ezért megéri?

812
"Mától kilépett a rendszerből Tilinger Istvánné.
Beszéltem vele megunta az ocsmány és gusztustalan kommentelőket! Idáig kellett fajulni?Hihetetlen most nem csak az app hanem a matek kérdésekre kapott válaszok is csökkeni fognak hihetetlen hogy egyesek ennyi tiszteletet nem képesek mutatni.
A pofátlanságnak is van határa sokan nem tudják de tegnap egy kommentelővel harcot vívtam aki azóta is képtelen visszavonnia válaszát és bocsánatot kérni.
Sérelmezett engem hazugnak és kamu válaszadónak nevezett. Névszerint Balint004ről beszélek idézem miket írt!
"Nos,megnéztem ezzel a bizonyos Akriel-el is,és itt sem 9/20-at adott ki szóval ne hazudj xD
Ne irkálj hamis, megtévesztő válaszokat! "
Ez nemigaz azt hiszem!Hozzáteszem kiderült hogy ő volt figyelmetlen szóval egy 10es próbál megkérdőjelezni az már kissé szánalmas!A tételeimet sem hitte el amíg rá nem jött hogy az ő hibája!Hitetlen milyen mérhetetlenül kegyetlenek és szánalmasak egyesek!
Linkelem hogy hol érhető el a komment! https://ehazi.hu/q/64157 Itt még szépen fogalmazott de a megoldása hibás!
A fejlesztési ötleteim a következők:
10000 pont felett legyen féladmin díj ami nem a következő jogokat tartalmazhatná:
Felhasználó tiltása mondjuk egy hétre
Kérdés törlése gomb
Komment törlése
Ezzel az adminnnak is kevesebbb feladata lenne mert a féladminok is tudnának intézkedni!"
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
29
Középiskola / Egyéb

Válaszok

11
Nagyon szomorú,hogy sokan nem képesek tisztelni a másikat,főleg olyat aki tapasztaltabb.Nagyon sajnálom hogy kilépett a hölgy,pedig nekem is és sok más embernek is nagyon sokat segített...
8

nagyon sajnálom, hogy elvesztettük Tilinger Istvánnét.
6

Sziasztok!Egyébbként aki továbbra is segítséget szeretne a youtube oldalán megkeresheti!
https://www.youtube.com/channel/UC-ps3vagfnbnVh9Cg3XrNOg
6

Ez most komoly? Nagyon sajnálom. :(
Az eddigi munkájáért minden tiszteletem az övé.
5

Istenem... Sajnálom. Szégyen, ami most itt történik az oldalon. Tilinger Istvánné az egyik legértékesebb válaszadó tagja volt az eHázinak, és már hetek óta undorító módon megy itt a kamuprofilok és trollok viadala. Ha nem lesz változás, tönkreteszik az oldalt és már csak ők lesznek, mert így egyre többen ki fognak lépni!
5

4

Nagyon sajnálom :( Tilinger Istvánné nekem is rengeteg feladatban segített... Az embereknek el kene gondolkozni, hogy mit tesznek.
6

Szomorú hogy idáig fajul a világ
5

Borzalmas, ami most itt van. Egy ideje nem is vagyok nagyon aktív, mert azt érzem, hogy kezd elveszni egy nagyon jó közösség itt az eHázin. Egy-két hete nem adok válaszokat, mert egyrészt nincs rá időm, másrészt kezd elegem lenni a rengeteg trollból.

El sem tudom mondani, mennyi időt töltöttem itt ezen az oldalon. Volt, hogy inkább mások háziját oldottam, a saját dolgommal sem foglalkoztam és másnap írtam egy hármas témazárót. Vették már el órán a telefonom, szóltak már miatta a szüleimnek. De ennek ellenére javaslatokat teszek az oldal jobbá tételében:

1. Válasszanak moderátorokat, akik az admin mellett képesek törölni/némítani/kitiltani felhasználókat! A kitiltott felhasználók IP-bant kapjanak, hogy ne tudjanak új profilt regisztrálni!

2. Zárják le a nyilvános regisztrációt! (Ha ezzel veszt az oldal a forgalmából, legyen egy ideig meghívón alapuló regisztrációs rendszer!)

3. Ezalatt szelektálják ki az oldalról a troll/bot/spam-profilokat!

4. Legyen egy automatizált rendszer, ami kiszűri és nem engedi ki a spam kérdéseket!

5. Nyissák újra a nyilvános regisztrációt!

Bár felszólító módban írok, ez nem parancs, csak ötlet/javaslat, hogy kiszűrjük innen a trollokat. Nem szeretném veszve hagyni az eHázit, mert ez az oldal a mindennapjaim fénypontja, és ha újra a rendes, spam-mentes állapotába kerül, akkor újra visszanyerhetünk egy értékes közösséget!

További szép estét mindenkinek! Tomi
Módosítva: 3 éve
9

Én nagyon nem látom jónak hogy Tilinger Istvánné kilépet, nekem is megírta, de nekem is nagyon sokat gondolkodtam hogy kilépek - e , és akkor ha azok akik megcsinálták a házijainkat és azok kilépnek, csak azok akik trolkodnak azok maradnak bent akkor már nincs sok értelme az e házinak, és nekem is nagyon sokat segített a Tanárnő ...., és én már felvettem a kapcsolatot az e házival, és 1 napon belül ám is írt ! azaz aki megkeresi őt az fog a kérdésére választ kapni! és én is ki fogok lépni ha nem oldódik meg ...... sajnos!
4

Kedves eHázizók!

Sajnálatosak azok az események, amik a napokban történtek (gondolok itt a trollkodásokra, trágárkodásra, illetve Tilinger Istvánné távozására).

Vegyétek figyelembe, hogy az eHázit munka mellett, (jelenleg) non-profit módon, szabadidős tevékenységben adminisztrálom és fejlesztem, ezért jelenleg nincs mindenre időm!

A helyzetre reagálva viszont az alábbi fejlesztéseket fogom mihamarabb elvégezni, a biztonság növelése, és a trollkodások csökkentése érdekében:

- Saját válaszunk alatt törölhetjük mások kommentjeit is. /kész/
- Felhasználó tiltása, hogy ne tudjon számunkra üzenetet küldeni.
- Ha egy kérdést vagy választ megfelelő mennyiségű, és megbízhatónak megjelölt felhasználó pontoz le, akkor az a kérdés / válasz eltűnik. ("közösségi moderáció")
- Amennyiben jelentetek egy kérdést, vagy választ (a felkiáltójeles háromszög ikonnal), arról azonnali értesítést kapok, és megpróbálok 1 órán belül cselekedni.
- Új felhasználók számára limitált kérdés / válasz / kommentelési lehetőség.
- Hamarosan létrehozok egy Fórum modult is, hogy ezeket a témákat ott beszéljük át, ne pedig "házi feladat"-ként.
- Mivel Tilinger Istvánné személyében egy remek embert, segítőt veszítettünk el, ezért megpróbálom felvenni vele a kapcsolatot, hogy az itt említett fejlesztések hatására van-e kedve visszacsatlakozni közösségünkbe.

Türelmeteket köszönöm, a fejleményekkel hamarosan jelentkezem.

Üdv,
eHázi

Módosítva: 3 éve
12