Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Fizika
330
Egy műszer áramerősség méréshatárát I = 50A –ra szeretnénk kitolni.
Feszültség méréshatára Um = 10V ellenállása Rm = 5000Ω
Mekkora értékű söntellenállásra van szükségünk Rs = ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0