Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Fizika
320
Egy műszer feszültség méréshatára Um = 9 V ellenállása Rm = 1500 Ω
A műszer feszültség méréshatárát U = 54 V-ra akarjuk bővíteni.
Mekkora értékű előtétellenállásra van szükségünk Re =?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0