Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek légyszíves!

Főoldal » Középiskola » Matematika
388
Sziasztok, valaki tudna segiteni 3 valoszinuseg szamitos feladatomban? Elore nagyon koszonom. Csatoltam kepet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1.Feladat
a,
Összesen 1947+2583+2244+1521+779=9074. ügyfél van.
1947 Nagyon elégedett-
A.p(valószínűség)= nagyon elégedett/összes=1947/9074=~0.215
b,
Kevésbé elgédett vagy egyátalán nem elégedett 1521+779=2300van.
p=2300/9074=~0.253
2.Feladat
a,
p=gazdasági szakra jár/összes=312/860
b,
195gazdasági szakra járó nő van tehát
p=195/860
c,
férfi = 860-452=408 van.
ezekből 408-(312-195)=291 jár gazd. szakra.
Tehát
p=(860-291)/860=569/860
d,
p=291/860

Módosítva: 5 éve
0

3.feladat

a,
összesen:(összeadogatod az összes cella elemeit)303 autó van a parkolóban..
p=43/303
b,
B parkolóban 65+41+23+2=131 kocsi van.
p=131/303
c,
4.zónában 5+2+11=18 kocsi van.
p=18/303
d,
C parkolóban vagy a 3.zónában 39+22+15+23+18+11=128 kocsi van.
p=128/303
0