Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
290
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, henger, gúla, hasáb, kúp
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
Készítem
0

Hibás megoldás töröltem:)
Módosítva: 5 éve
0

Szerintem ez lenne az egyenlet:
3x*4x*5x=300
12x²*5x=300
60x³=300
De tovább fogalmam sincs.
1

Csatoltam képet.
1