Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek-Pitagorasz mf

Főoldal » Általános iskola » Matematika
304
Sziasztok!
Ebben kellene a segítségetek! Köszönöm szépen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) befogók=5
b) befogók=3
c) befogók= 11/ 2 
d) befogók= 7/ 2 
0