Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
299
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 3x+(2y-2x)=3x+2y-2x=x+2y
b) 1,5x+3,5x^2-(4x-1,5x^2)=1,5x+3,5x^2-4x+1,5x^2=5x^2-2,5x
c) 8y-2(-3/4x+4y)=8y+6/4x-8y=6/4x
1