Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
288
3x-4=2x+11 2x+5=2x-5 -2x+6=3x Old meg grafikusan.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Kerlek, segitsetek.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
függvényen ábrázold!
1. y-4 x-3 y-11 x-2
2. y-5 x-2 y-5 x-2
3. y-6 x- -2 x-3
A gondolatjel az egyenlosegjel akar lenni
Módosítva: 5 éve
0